Hirdetés

"Egy őrült rohadék" -Joe Biden irgalmatlanul nekiment Putyinnak

Nap Híre portré Nap Híre

Az Egyesült Államok elnöke kíméletlenül beleszállt az orosz elnökbe egy jótékonysági eseménye. A beszámolók szerint Joe Biden a "son of a bitch” kifejezéssel illette az orosz elnököt felszólalásában, amelyben az emberiséget fenyegető veszélyekről beszélt. 

Van egy őrült rohadék, az a Putyin nevű fickó, meg mások. És mindig aggódnunk kell egy nukleáris konfliktus miatt. De az egész emberiséget fenyegető, egzisztenciális veszély mégis a klímaváltozás

- jelentette ki Biden a San Franciscóban megrendezett adománygyűjtő kampányrendezvényen, írja az Index.

Biden kitért arra is, hogy Donald Trump volt elnök a múlt héten börtönben meghalt orosz ellenzéki politikushoz, Alekszej Navalnijhoz hasonlította magát, arra hivatkozva, hogy mindkettejük ellen jogi eljárások indultak. ,"Navalnijhoz hasonlítja magát, és azt mondja, hogy mivel az országunk kommunista országgá vált, őt is üldözték, ahogyan Navalnijt is üldözték. Mégis honnan a fenéből jön ez?" – tette fel a kérdést Joe Biden.

A naphire.hu korábban arról is írt, hogy Putyin szerint Biden jobb amerikai elnök lenne, mint Trump. Tapasztaltabb, kiszámíthatóbb, régi vágású politikus - sorolta az érveit Putyin Biden mellett. Az orosz elnök hangsúlyozta ugyanakkor, hogy országa mindenkivel hajlandó együttműködni, aki megnyeri az amerikai elnökválasztást, amire egyébként idén novemberben kerül majd sor.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés