Hirdetés

Donald Trumpnak természetesen saját maga jutott eszébe Navalnij haláláról

 portré

Donald Trump a Fox News-nak adott interjút, ebben pedig a saját helyzetét a múlt héten elhunyt orosz ellenzéki politikushoz, Alekszej Navalnijhoz hasonlította. Mint mondta, ő is ugyanolyan üldöztetésben részesül. 

Donald Trump a Fox Newsnak adott interjújában saját jogi problémáit a múlt héten börtönben elhunyt Alekszej Navalnij orosz ellenzéki politikus üldözéséhez hasonlította – írja az ATV. A keddi interjúban a volt amerikai elnök azt mondta, hogy Navalnij „nagyon bátor ember” volt, és szerinte nem kellett volna visszatérnie Oroszországba.

Trump a New York-i csalási perben rá kiszabott 355 millió dolláros bírság miatt durván felháborodott, mondván, hasonló ahhoz az üldözéshez, ami Navalnij esetében történt. ,,Ez a kommunizmus vagy a fasizmus egy formája" – tette hozzá. 

„Nagyon bátor fickó volt, mert visszament. Távol maradhatott volna Oroszországtól, és őszintén szólva, valószínűleg sokkal jobban tette volna, ha távol marad, és az országon kívülről dolgozik” – mondta a volt elnök, aki hozzátette: „ez történik a mi országunkban is. Sok tekintetben kommunista országgá válunk. Nyolc vagy kilenc perem van, mindez azért, mert ... politikus vagyok”. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés