Hirdetés

Joe Biden kutyája egyszer vértengerré változtatta a Fehér Házat, le is kellett zárni az épület egy részét

Nap Híre portré Nap Híre

Joe Biden Parancsnok nevű kutyája egyszer olyan brutálisan megharapott egy titkosügynököt, hogy a vértenger miatt még a Fehér Ház egy részét is le kellett zárni.

Az eddig is köztudott volt, hogy Joe Biden Parancsnok nevű kutyája igen vérengzős típus. Az újabban nyilvánosságra kerülő dokumentumokból azonban az derült ki, hogy még mielőtt elrendelték volna a kutya eltávolítását, már azelőtt azt javasolták a Fehér Házba látogató szövetségi ügynököknek, hogy tartsanak kellő távolságot – írja a Telex. Parancsnokot tavaly októberben távolították el az elnöki rezidenciáról, miután minden kiképzés hiábavalónak bizonyult, így is egyfolytában megtámadta az elnök testőreit. 

Miután a kutya úgy megmarta az egyik ügynököt, hogy az orvosi kezelésre szorult, a Biden-házaspár megfogadta a tanácsot és nyugodtabb vidéki környezetbe szállították az állatot. Az újabb dokumentumok felfedték, hogy az állat 2022 októbere és 2023 júliusa között 24 alkalommal támadt titkosügynökökre. 

Ezek a feljegyzések ráadásul nem is az összes esetet rögzítik, hiszen csak a titkosügynöket ért támadásokról szólnak. Az iratok több esetet részleteznek is, egyszer például olyan komoly marás ért egy ügynököt, hogy össze kellett varrni a karját. A padlóra folyt vér miatt 20 percre fel is kellett függeszteni a túrákat az érintett szárnyban. 

Az ügynököknek állítólag azt tanácsolata a szolgálat, hogy kerüljék el biztonságos távolságba a kutyát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés