Hirdetés

Eljött az igazság pillanata, Joe Biden nem titkolózhat tovább

Nap Híre portré Nap Híre

Joe Biden amerikai elnöknek hamarosan meg kell jelennie az éves orvosi kivizsgálásán a Walter Reed Nemzeti Katonai Orvosi Központban. Talán nem túlzás azt mondani, hogy az eredményekre Amerika egész lakossága nagyon kíváncsi, egyre többen kételkednek ugyanis az elnök egészségi állapotában.

Az AP hírügynökség számolt be arról, hogy Joe Biden amerikai elnöknek szerdán át kell esnie a szokásos éves orvosi vizsgálatán. A demokrata politikus már most is az Egyesült Államok történetének legidősebb politikusa, de ha a 2024-es választást is megnyerné, 86 évesen fejezné be a második ciklusát. Az utolsó vizsgálatot 2023 februárjában végezték el – írja az ATV

Az orvosok akkor azt állapították meg, hogy Biden életerős, egészséges és maximálisan alkalmas a hivatal betöltésére. Joe Biden egészsége és mentális állapota azután került különösen a figyelem középpontjába, hogy lezárult a nyomozás az irodájában talált titkos dokumentumok ügyében.

Az ügy kivizsgálásával megbízott különleges ügyész azt állapította meg, hogy Joe Biden memóriája meglehetősen rossz állapotban van, sőt, vádemelést sem javasolt, mert mint mondta, Biden „egy szimpatikus, jószándékú, idős, rossz memóriájú emberként mutatkozna be az esküdtszék előtt, ahogyan azt a vele készült interjúnk során is tette." Mostanra pedig már a demokraták is erősen megkérdőjelezik, hogy Bidennek el kellene indulnia az elnökválasztáson: mindössze 37 százalékuk támogatja ezt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés