Hirdetés

Julia? Jolanda? Joe Biden most sem vészelte át a hetet névtévesztés nélkül

Nap Híre portré Nap Híre

Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke csütörtökön az elhunyt orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij özvegyével találkozott. A privát beszélgetés után tartott sajtótájékoztatón azonban nem sikerült a nő nevét, Biden Julia helyett Jolandánk nevezte. 

Joe Biden csütörtökön az elhunyt orosz ellenzéki politikus, Alekszej Navalnij feleségével találkozott. A privát beszélgetés után egy sajtótájékoztatót is tartottak, ahol azonban Biden nem Juliának, hanem Jolandának nevezte a nőt – írja a 444.hu. „Ma reggel az a megtiszteltetés ért, hogy találkozhattam Alekszej Navalnij feleségével és lányával” – fogalmazott Biden. 

„Az egyetlen dolog, ami világossá vált számomra, az az, hogy Jolanda tovább fog harcolni” – tette hozzá. A Fehér Ház pénteken kiadta a beszéd leiratát, és ebben is a Jolanda név szerepelt. 

Már szinte heti rendszerességgel érkeznek a hírek arról, hogy az amerikai elnök nevet tévesztett vagy összekevert két személyt, akár az élőt a halottal. Legutóbb egy mentális egészségével foglalkozó vizsgálat is megállapította, hogy nagyon rossz állapotban van, ám Biden ezt tagadta. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés