Hirdetés

Jennifer Aniston durván kiakadt Trump alelnökjelöltjére

Virág Sára portré Virág Sára

Jennifer Aniston nem hagyta szó nélkül Trump alelnökjelöltjének egy korábbi megszólalását, amelyben a gyermektelen nőket vette célba. 

A Jóbarátok színésznője igencsak keresetlen véleményt fogalmazott meg az Egyesült Államok lehetséges alelnökével szemben. Aniston az Instagram-történetében osztott meg egy JD Vance-től származó idézetet, amelyhez azt írta: "nem akarom elhinni, hogy ezt az Egyesült Államok potenciális alelnökjelöltje mondta". A szóban forgó megjegyzés egy 2021-ben készült Tucker Carlson interjúból származik, amelyben Vance úgy fogalmazott: "az Egyesült Államok ügyeiről egy csomó gyermektelen, macskás nő dönt, akik a nyomorult életük miatt az országot is nyomorba akarják dönteni". 

Az interjúban, amely ismét előtérbe került a közösségi médiában, Vance azt is mondja: "ez egy alapvető tény, csak meg kell nézni Kamala Harrist, Pete Buttigieget vagy AOC-t, a demokraták jövőjét gyermektelen emberek döntik el. És mégis hogyan lehetne rájuk bízni egy országot, ha nincs közvetlen érdekük annak a jövőjében?". Ez a megjegyzés pedig mélységesen felháborította a színésztnőt, aki ugyan ritkán beszél a magánéletéről, de a teherbe esési nehézségeit mégis ismerheti a világ – írja a CNN

"Csak annyit mondhatok, Mr. Vace... Imádkozom azért, hogy a lánya olyan szerencsés legyen, hogy egy nap majd saját gyermeket szülhet, és nem kell egyéb megoldásokhoz folyamodnia" – írta Instagram-történetében. A színésznő 2022-ban oszotta meg először a nyilvánossággal, hogy micsoda poklot élt át, amíg a teherbe eséssel próbálkozott. Aniston elmondása szerint a 30-as és a 40-es évei azzal teltek, hogy megpróbált teherbe esni, ami egy "nagyon fájdalmas és küzdelmes út volt". Mint mondta, mindent megpróbált, de hiába, "ez a hajó már elúszott". 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés