Hirdetés

Jákob Zolinak elege lett, Betti nélkül hagyta el az országot

Nap Híre portré Nap Híre

Lehet, hogy már nincs is együtt a Nagy Ő a választottjával? Gyanakodni kezdtek a rajongók, ugyanis Jákob Zoltán nemrégiben egyedül jelent meg az első könyvbemutatóján, most pedig a párja nélkül utazott el Dubajba, és úgy tudni, valószínűleg hossszabb ideig nem is jön haza onnan. 

Mint ismert, néhány héttel ezelőtt véget ért az idei Nagy Ő, Jákob Zoltán végül a 31 éves Hajnal Bettinát választotta. A naphire.hu is megírta, hogy a páros egészen addig nem is találkozhatott egymással, míg a műsor be nem fejeződött. 

Az Origo szerint eleinte úgy tűnt, minden rendben köztük, egyre több időt töltöttek együtt, ám az utóbbi napokban olyan, mintha egyre kevésbé keresnék egymás társaságát. A milliárdos üzletember például a közelmúltban a barátnője nélkül jelent meg az első könyvbemutatóján. Hajnal Bettina azzal magyarázta a távolmaradását, hogy nem akarta elvonni az üzletember figyelmét. 

Most újabb furcsa dolog történt, ugyanis Jákob Zoltán Dubajba utazott a munkatársaival, azonban a párja nem tartott vele. A lap szerint az üzletember valószínűleg hosszabb időt tölt majd Dubajba, így aztán végképp érthetetlen, hogy az újdonsült barátnője miért nem kísérte el. 

Korábban arról is írtunk, hogy Jákob Zoli mindenkinek hazudhatott, ugyanis nemrégiben egy érdekes interjút adott, amiből kiderült, hogy ő valójában nem egy életre keres magának párt, hanem csak ideiglenesen.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés