Hirdetés

Nagy Ő: Jákob Zoli Bettit választotta, majd hónapokig felé sem nézett

Nap Híre portré Nap Híre

A milliárdosnak jó oka volt kerülni a választott lányt. 

Véget ért a Nagy Ő, Jákob Zoltán meghozta a döntését és végül Bettit választotta. A nő rögtön lenyűgözte a sikeres üzletembert, azonban ennek ellenére Jákob hónapokig nem találkozott vele. Mint kiderült, ennek jó oka volt. 

A páros hétfő reggel a Mokka vendégei voltak a TV2 stúdiójában, ahol közösen adtak interjút. Zoli elárulta, miután sok olyan jelenetet látott a műsorban, amiket korábban nem, benne is átértékelődtek bizonyos dolgok - írja a Liner.

Elmondták azt is, hogy a forgatások után sokáig nem találkozhattak, mivel a Nagy Ő csak hónapokkal később került adásba. Azonban ha elkezdtek volna randizgatni, igen hamar kiderül volna, hogy ki nyerte a versenyt. Ráadásul Zoltánt mindenhol felismerik Magyarországon, képtelenség titokban tartani egy ilyen eseményt ebben a formában.

Zoltánt a műsort látván pozitív meglepetésként érte Betti tüzessége, néha viszont szerinte túlságosan is tüzes volt. Betti a Mokkának árulta el, hogy 13 kilót adott le annak érdekében, hogy imponáljon Zoltánnak.

Zoltán arról is beszélt, hogy noha Bettinél rögtön érezte, ő lehet az igazi, szeretett volna más lányoknak is lehetőséget adni. 5-6 olyan lány volt, akiket el tudott volna képzeni maga mellett, de Bettinél voltak a legerősebb érzései, már csak a családcentrikussága miatt is. Most, hogy véget ért A Nagy Ő, Zoltán vacsorázni hívta Bettit, és azt tervezik, folytatják az ismerkedést.

Korábban arról is írtunk, hogy Jákob Zoli mindenkinek hazudhatott, ugyanis nemrégiben egy érdekes interjút adott, amiből kiderült, hogy ő valójában nem egy életre keres magának párt, hanem csak ideiglenesen. "“Hiszek benne, hogy jöhet egy nő, akivel elkezdődhet valami. Akivel éveket töltünk majd együtt, utazgatunk, élvezzük az életet. De az örökkön-örökkében nem igazán hiszek. Én már nem egy életre keresek párt, annál már sokkal reálisabban látom az életet, és hogy az ember miként lett megalkotva, mik a határai. Ugyanakkor egy ideje épül a rózsadombi házam, ahová azért nem akarok még menni, mert úgy érzem, az egy végleges otthon lesz, és oda már nem egyedül, hanem a párommal együtt szeretnék beköltözni.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés