Hirdetés

Itt az izraeli hadsereg rémisztő bejelentése: nincs vége a harcoknak

Nap Híre portré Nap Híre

Tovább folynak a harcok a Gázai övezet középső részén és Izrael északi, Libanonnal szomszédos vidékén - jelentette az izraeli hadsereg (IDF) szóvivője vasárnap.

Az elmúlt napokban az izraeli légierő vadászgépei és drónjai több tucat célpontot támadtak meg a Gázai övezetben, köztük terrorista infrastruktúrákat, rakéta kilövőhelyeket, iszlamista fegyvereseket és megfigyelőállásokat, támogatva a szárazföldi erőket az övezet közepén - írja az MTI. 

A libanoni határnál lövedékek repeszei könnyebben megsebesítettek egy katonát, amikor szombat este két páncéltörő rakétát lőttek izraeli területre Libanonból. Éjjel a légierő vadászgépei megtámadták a libanoni síita Hezbollah milícia dél-libanoni célpontjait, miután több tucat rakétát indítottak onnan az izraeli Meron település felé.

Az IDF szóvivője szerint a célpontok között a katonai infrastruktúra részei, és egy katonai építmény is volt. Azt is közölték, hogy harci repülőgépek támadták meg a Hezbollah katonai infrastruktúráját Tair Harfa és Jarin települések térségében Dél-Libanonban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés