Hirdetés

Hátborzongató felvételeket közöltek a vérfürdővé vált izraeli fesztivál helyszínéről

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A fesztivál területén száznál is több ember vesztette életét a hétvégén.

Mint korábban a Nap Híre is megírta, legalább 260 embert végeztek ki szombaton a Hamász terrorszervezet harcosai az izraeli Nova Fesztivál helyszínén. A terroristák megöltek egy ismert német tetoválóművészt, Shani Loukot is. A fegyveresek a borzalmas tettüket videóra vették, a felvételeket pedig a közösségi oldalakon is megosztották, brutális fotókat hoztak nyilvánosságra a mészárlásról. A Hamász fegyveresei válogatás nélkül lőtték a fesztivál résztvevőit, több embert pedig túszul ejtettek.

Azóta az izraeli erőknek sikerült visszafoglalniuk a fesztivál területét, ahol nemrég elkezdték a károk felmérését, emellett további áldozatok után kutatnak. Az izraeli hadsereg nemrég egy drónfelvételt is közzétett az X-en a sivatagi fesztivál helyszínéről, amelyen több megrongálódott autó is látható. A terület egy részén kiégett a növényzet, több autót is felgyújthattak a harcosok.

Ezek nem szabadságharcosok. Ők a Hamász terroristái, nem különböznek az ISIS terroristáitól. Ugyanaz a taktika, más nevek

- közölte egy Facebook-bejegyzésben az izraeli külügyminisztérium, amit a Portfolio idézett.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés