Hirdetés

Akár Iránig és Kínáig is vezethetnek a Katalin hercegné körül kialakult összeesküvések szálai

Nap Híre portré Nap Híre

A Katalin hercegné körül kialakult, csillapodni nem akaró összeesküvés-elméletek Iránig, Kínáig és Oroszországig is vezethetnek. 

Az elmúlt hetekben rengeteg összeesküvés-elmélet kapott szárnyra Katalin hercegné állapotát illetően. Mint az ismeretes, a hercegnén korábban egy hasi műtétet hajtottak végre, utána pedig teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Ahogy teltek a hetek, egyre vadabb és vadabb elméletek láttak napvilágot, egyesek szerint a hercegnő kómába esett, esetleg meg is halt, mások szerint válságba került  házassága, mert Vilmos herceg megcsalta. 

A hercegné péntek este végül egy videóban tudatta a világgal, hogy a hasi műtét után rákbetegséget fedeztek fel nála, ezért tűnt el több hétre. Ez azonban nem vetett véget az összeesküvés-elméleteknek, sőt. 

A videó nyilvánosságra kerülése óta többen úgy vélik, hogy a felvétel nem is valódi, és csak a mesterséges intelligenciával generálták, ennek pedig a közösségi oldalakon is hangot adnak – írja a HVG. Brit politikusok már egyenesen attól tartanak, hogy az összeesküvés-elméletek gerjesztése egyenesen Iránig, Oroszországig és Kínáig vezet. 

A politikusok szerint ennek a célja Nagy-Britannia destabilizálása volt. A Telegraph szerint magas rangú kormánytagok körében egyre nagyobb az aggodalom Kína, Oroszország és Irán állítólagos befolyása miatt a Katalin körül kialakult internetes álhírek terén.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés