Hirdetés

Egészen döbbenetes felfedezést tettek az iPhone-felhasználók - erről biztos te sem tudtál

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ha azt hitted, hogy már mindent tudsz az emojikról és azok használatáról, akkor tévedtél, ugyanis most egy X-felhasználó olyan dolgot mutatott, amit mindenki meglepődött.

A New York Post azt írja, az iPhone-felhasználók őrjöngenek, miután megtudták, hogy van egy egyszerűbb módja annak, hogy behúzzanak egy-egy emojit a chatbe. "Egész idáig nem tudtunk róla, de rájöttünk, hogy az emojikat egész egyszerűen csak behúzhatjuk a szövegdobozba" - írta Chris és Patrick az X-en, akiket a platformon csak @VorosTwins néven ismernek. 

Amint azt a videóban is bemutatták, az iPhone-osoknak csak ki kell választaniuk a kívánt emojit, majd behúzni a szövegdobozba, ahol teljes méretű képpé gömbölyödik. A funkció elérhető a WhatsAppon, az X-en és a Messengeren, ahol a felhasználók akár matricává is alakíthatják az emojikat, hogy hangsúlyozzák egy-egy reakciójukat.

Korábban a naphire.hu arról is írt, hogy hamarosan új iPhone-frissítés érkezik majd, amivel 118 új emojit is kapnak majd a felhasználók, köztük egy vízszintesen rázó fej, egy függőlegesen rázó fej, egy főnix, egy lime, egy barna gomba és egy törött lánc.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés