Hirdetés

Imane Khelif komoly lépésre szánta el magát: Elon Musk és J. K. Rowling ellen is hadjáratot indított

Nap Híre portré Nap Híre

Imane Khelifet rengeteg ember zaklatta online az elmúlt időszakban, jogi lépésekre szánta el magát.

Imane Khelifnek megszámlálhatatlan bántást kellett tűrnie az elmúlt hetekben, miután a nemisége miatt támadták, miután kiderült, hogy egy 2023-as világversenyről a túl magas tesztoszteronszintje miatt kizárták – írja a Femina

Sokan emiatt nem érezték jogosnak, hogy az olimpián küzdhet az aranyéremért, ám a Nemzeti Olimpiai Bizottság nem talált kivetnivalót abban, hogy a női kategóriában küzdjön tovább. A múlt héten végül bezsebelte az aranyérmet. Győzelme után jogi lépésekre szánta el magát, ez pedig számos hírességet, köztük Elon Muskot és J. K. Rowlingot is érint.

Khelif párizsi jogi képviselője, Nabil Boudi a Varietynek erősítette meg, hogy ügyfele feljelentést tett az Elon Musk tulajdonában lévő X közösségi oldal ellen. Súlyos kibernetikai zaklatás miatt nyújtották be a keresetet. A büntetőfeljelentésben J. K. Rowling és Elon Musk neve is szerepel. A panasz közismert személyek nevét tartalmazza, sőt még Donald Trumpot is megnevezték, mert az ügyben ő is tweetelt a közösségi oldalára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés