Hirdetés

Megszólaltak a barátok: van valami, amit biztosan nehezen visel majd a rákkal küzdő III. Károly

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Sokak szerint az uralkodó munkamániás, ám a következő időszakban muszáj lesz pihennie.

A király betegségének hírétől még mindig feldúlt britek - és számos más ország lakói - számára a friss nyilatkozat némi megkönnyebbülést jelentett. III. Károly háláját fejezte ki alattvalói támogatásáért, a közlemény lényegre törő, rövid és udvarias volt. A nemzet pedig ugyanolyan hálás volt a szavaiért, mint a király a "jókívánságokért".

Az egész világ felkapta a fejét a hírre, mikor a Buckingham-palota bejelentette: az uralkodónál a rák egy fajtáját diagnosztizálták. 

A 75 éves király jelenleg továbbra is a norfolki birtokán pihen, ahol azóta tartózkodik, hogy prosztataműtétje után elhagyta a kórházat. Bizonyos szempontból minden a szokásos módon zajlik majd. Várhatóan részt vesz a vasárnap reggeli istentiszteleten a Szent Mária Magdolna-templomban, ahol a múlt héten a 76 éves Kamilla királynővel volt látható, egy nappal azelőtt, hogy bejelentették rákdiagnózisát - írja a Daily Mail

A "munkamániás" uralkodó barátai szerint valószínűleg két kedvenc hobbijának - a sétának és a vízfestésnek - fog hódolni, miközben azt teszi, ami nyilvánvalóan nem természetes számára: lazít.

Egy barátja a lap szerint megjegyezte: "Az unalom lesz az egyik legnehezebb dolog számára".

Úgy tudni, hogy a király a hét elején néhány napra visszatér Londonba egy orvosi vizsgálatra, és a hírek szerint elég jól van ahhoz, hogy személyes találkozókat tartson a brit fővárosban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés