Hirdetés

"Mi van, k*csög?!" - borzasztó dolgokat kellett átélnie a börtönben Herczeg Zoltánnak

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Volt, hogy cellatársával egymásnak ugrottak, de az is előfordult, hogy az udvaron kiabáltak oda neki súlyos dolgokat.

A divatguru fél évet töltött a rácsok mögött, miután 2022 októberében kábítószer-kereskedelem gyanújával letartóztatták, letartóztatását azonban egy hónappal ezelőtt az ügyészség kérésére megszüntették, azóta házi őrizetben él, és hetente két órára hagyhatja el az otthonát. A Telexnek most azt mondta: a legrosszabb talán az, hogy bent lassan telik az idő, ráadásul nincs mit csinálni, állandó tétlenségben élnek. 

De néha a többi fogvatartottal is meggyűlt a baja. Mint fogalmazott, a Venyige utcában két "jobboldali alfahímmel" volt összezárva, volt, hogy egyikükkel még egymásnak is ugrottak - meg azonban nem ütötték egymást, mert tudták, annak fogda lenne a vége.

A divatgurut mindenhova külön vitték a börtönön belül, vigyáztak rá, nem akarták, hogy bántódása essen. Az első sétáján kellemetlen élményben volt része: egy másik rab odakiabálta neki, hogy "mi van, k*csög? Celeb vagyok, ments ki innen! Mi van, b*zi?" Ő elfordította a fejét, de zárkatársai később felkészítették, hogyan kell ilyen helyzetben reagálnia, így végül elsimultak az indulatok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés