Hirdetés

Megható fotókon Herczeg Zoltán: köszönetet mondott

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A divatgurunak csaknem fél évet kellett a rácsok mögött töltenie, ám most már szabad, és úgy tűnik, visszatért a jókedv az életébe.

A Naphíre is megírta, hogy Herczeg Zoltánt egy másik férfival együtt tavaly október 21-én tartóztatták le kábítószer-kereskedelem gyanújával. A divattervező majdnem fél évig börtönben volt, sokáig csak az ügyvédjével is a szüleivel tarthatta a kapcsolatot, párjával pedig hónapokon keresztül nem beszélhetett. A karácsony után a húsvétot is rácsok mögött kellett töltenie, nemrég azonban hazaengedték

Jelenleg heti egyszer hagyhatja el előre egyeztetett időpontban az otthonát, hogy biztosítsa a mindennapi életéhez szükséges feltételeket, miután a nyomozati bíró az ügyészségi indítvány helybenhagyásával döntött a nyomkövetős bűnügyi felügyelete mellett

A divatguru most fotókat osztott meg közösségi oldalán, amelyek azt mutatják, újra jól érzi magát. Bejegyzésében többek között sokaknak megköszönte, hogy rabsága idején is kitartottak mellette - írja a Blikk.

"Szívből köszönöm családomnak, barátaimnak, támogatóimnak, vásárlóimnak a kiállást, kitartást, bizalmat, törődést, szeretetet. És azoknak is köszönöm, akik támadtak, bántottak, elfordultak. Mindkettőből sokat tanultam. Az élet újraindul, gőzerővel alkotok, dolgozok" - fogalmazott.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés