Hirdetés

Rendőri akció a Lidl áruházakban, döbbenetes dolgot találtak a fegyveresek

Nap Híre portré Nap Híre

A gyümölcsök között rejtőzött a szajré.

Április 25-én több német szupermarketben, köztük a Lidl üzleteiben is, banános és egyéb gyümölcsös ládákba rejtett kokainra bukkantak az alkalmazottak. A berlini diszkontáruházak dolgozói között nagy volt a megdöbbenés, amikor a gyümölcsök szállítmányát kibontva több millió dollár értékű kábítószert találtak. 

Az eset azonnali rendőrségi beavatkozást váltott ki; a helyszínre érkező rendőrök géppisztollyal felszerelkezve biztosították a területet.

A jelentések szerint legalább négy különböző diszkontban fedezték fel a drogszállítmányokat, bár a pontos számot nem tették közzé. Különösen Berlin Schönefeld és Marienfelde külvárosaiban található Lidl áruházak kerültek a figyelem középpontjába. A cég szóvivője nem nyilatkozott az eset részleteiről, csupán annyit közölt, hogy kapcsolatban állnak az illetékes hatóságokkal.

A Bild információi szerint 20 és 100 kilogramm közötti mennyiségű kokaint találtak az egyes helyszíneken. Beate Kardels, a berlini rendőrség szóvivője megerősítette, hogy a drogot banános ládákban és más gyümölcsök között rejtették el. A brandenburgi tartományi bűnügyi hivatal vezeti a további nyomozást, melyben szorosan együttműködnek a berlini rendőrséggel és vámnyomozó hivatallal - írja a Pénzcentrum.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés