Hirdetés

Felháborodtak a rajongók, miután kirúgták a készülő Superman filmből a főszereplőt

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A DC nemrég jelentette be, hogy mégis elkészülhet a várva várt, új Superman film Henry Cavill főszereplésével, most mégis kirúgták. A hírt maga a színész jelentette be a közösségi oldalán.

A DC-filmek vezetősége néhány napja törölte teljes egészében a Wonder Woman című film harmadik részét, ráadásul a pletykák szerint az Aquaman harmadik része sem készülhet el. Azonban a rajongók mégis azon a döntésen akadtak ki, amikor a filmstúdió bejelentette, hogy Henry Cavill a korábbi hírekkel ellentétben mégsem bújhat újból Superman bőrébe.

A rajongók a friss hírek hallattán kiakadtak, és a színész sem örült túlzottan a hírnek. A közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy "most volt egy találkozóm James Gunn-nal és Peter Safrannal, szomorú hírt kell közölnöm mindenkivel. Mégsem térek vissza Superman szerepében". Majd hozzátette, 

Henry Cavill Supermanként
Henry Cavill Supermanként

miután a stúdió még októberben közölte, hogy a felvétel előtt bejelenthetem a visszatérésemet, nehezen viselem ezt a hírt, de ilyen az élet. Az őrségváltás olyan, ami megtörténik. Ezt tiszteletben tartom. Jamesnek és Peternek egy univerzumot kell felépítenie.

A bejegyzése végén azonban sok szerencsét és boldogságot kívánt az alkotóknak, illetve azoknak akik végül szerepelni fognak a filmben, valamint köszönetet mondott a rajongóinak is, akik az elmúlt években támogatták - írja az Index.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés