Hirdetés

Nagyon csúnyán vált meg az RTL Klub Détár Enikőtől: kirúgták

 portré

Valaha igazi nagyágyúk vezették az RTL Kub reggeli vagy éppen sztárműsorait, akik mára eltűntek a süllyesztőben, vagy éppen a konkurens TV2 csatornán láthatók. 

Előbbiek közé tartozik Détár Enikő színművész, akire a szerepein kívül a Találkozások és a Reflektor magazinok arcaként emlékezhet az ország. Aztán 2011-ben hirtelen eltűnt az RTL Klub képernyőjéről. A hivatalos bejelentésben akkor az állt, hogy közös megegyezéssel döntöttek a „szakítás” mellett. Enikő eddig hallgatott az okokról, de most a most hot! Magazinnak adott interjújában elárulta: kirúgták a csatornától.

„Fogalmazhatunk úgy is, hogy kirúgtak. Nem haragszom senkire, arra gondolok, hogy ez is megvolt nekem - magyarázta a hot!-nak Détár Enikő. "Másfél éves volt Zsebi, amikor István Danival felváltva szerepeltünk a képernyőn. Nagyon kevés ember kapott annyit az élettől, mint én. Szeretem az életemet! Dolgoztam színházakban és kereskedelmi csatornáknál is. Amire nagyon büszke vagyok: Patrick Dempsey-vel játszhattam együtt filmen, a Bűn és bűnhődésben én voltam Jelizaveta”.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés