Hirdetés

Vidnyánszky tényleg ezt mondta a Nemzetiben megsérült színészekről?

Nap Híre portré Nap Híre

Vidnyánszky Attila szerint amíg zajlik a rendőrségi vizsgálat, minden egyéb másodlagos.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, tavaly november elején a Nemzeti Színház két színésze, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia megsérültek a Rómeó és Júlia című előadása közben, miután lezuhantak a díszletről. Mindkettőjüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba és műtéten estek át. Horváth Lajos Ottó kéz- és lábsérüléseket, Szász Júlia pedig végtag- és mellkasi sérüléseket szenvedett. Úgy tudni, a két színész továbbra sem kapott kártérítést a történtek miatt. 

Vidnyánszky Attilát, a Nemzeti Színház igazgatóját a Magyar Nemzetiségi Színházak JELEN/LÉT Fesztiváljának sajtótájékoztatóján kérdezte a Blikk a történtekkel kapcsolatban. A direktor a lap érdeklődésére úgy fogalmazott: "a sérült színészek ügye folyamatban van, megy a rendőrségi vizsgálat, amíg az zajlik, addig minden egyéb másodlagos” - szemlézte a 24.hu.

Amikor arról kérdezték Vidnyánszkyt, a következő évadban lehet-e számítani Horváth és Szász visszatérésére, azt felelte: "Nem tudom, erre nem tudok még válaszolni." Sajtóértesülések szerint azonban Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia nem tér már vissza a Nemzeti Színházba.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés