Hirdetés

Hatalmas botrány a magyar rapper körül, az egyik haragosa végleg leleplezhette a hazugságait

Nap Híre portré Nap Híre

Jaber, azaz Gábor botrány után botrányba keveredik: T. Danny társa állítólag nem fizetett a neki dolgozó videósnak, és a követőit is megvásárolta. 

Jaber, azaz ahogy sokan becézik, Gábor alig egy éve debütált egy tehetségkutató műsorban, ahol ugyan nem volt sikeres, a zeneiparba azonban így is sikerült betörnie. T. Danny-vel készített azóta közös számot, sőt Manuel előzenekara is volt már nagyszínpadon, de úgy tűnik a botrányokat mégsem tudja elkerülni. Durva vádakkal találta meg a rappert egy utáló, aki állítja, a zenész úgy hazudik, mint a vízfolyás.

Jaber közösségi oldalai hatalmas növekedésnek indultak, alig 8 hónap alatt 30 ezren követték be – írja a Ripost. A rapper sokat koncertezik, de elvileg így sem fizetett ki egy videóklipest, aki a neten tálalt ki róla. Most újabb vádakkal néz szembe, miszerint az RTL egyre botrányosabb sztárja halmozza a hazugságokat:

"Jaber, a haver letiltott engem, ami már nem egy új dolog. Viszont megnéztem, hogy kik követik őt. KB fél-egy éve húszezer követője volt” – kezdi videójában Mannin, aki leleplezte a rappert. "Hát igen, Indiában és Egyiptomban kedvelik a legtöbben, onnan jönnek a sok követői" – jegyezte meg a videós, aki szerint ez biztos csak egy dolgot jelenthet. „Biztosan nagyon szeretik őt Indiában!” – ironizált Mannin, aki szerint a rapper egyértelműen hazudik. 

Mannin, aki kergeti Jabert egy ideje, hogy leleplezze, most megmutatta a sokat sejtető adatokat is. A videón látszódik, hogy a rapper követőinek harminc százaléka Indiából, míg 14 százaléka Egyiptomból származik, sőt az oldal azt is elárulta, hogy közel 61 százaléka a követőinek úgynevezett botok. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés