Hirdetés

Teljesen összetört a gyásztól népszerű rapper: szörnyű autóbalesetben veszítette el a kislányát

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A dél-afrikai rapper, Shebeshxt a kilencéves lányát gyászolja, miután a kislány egy brutális autóbalesetben életét vesztette.

"Az életem soha nem lesz ugyanaz a jelenléted nélkül"

- írta a rapper hétfőn az X-en, korábbi nevén Twitteren közzétett bejegyzésében. A zenész három utassal utazott, hogy fellépjen az Afrikai Nemzeti Kongresszus (ANC) Siyanqoba Rally ünnepi koncertjén az északi Limpopo tartományban szombaton, amikor az autó összeütközött egy nehézgépjárművel és felborult - adta hírül a BBC.

A rapper, akinek valódi neve Lehlogonolo Katlego Chauke, amellett, hogy elvesztette lányát, azt is megosztotta, hogy a balesetben elvesztette az egyik lábát.

"A szívem annyira, de annyira összetört. Próbálom feldolgozni a balesetet, ami traumát és annyi könnyet hagyott bennem" - emelte ki. 

A rajongók és a zenei közösség részvétnyilvánításai és imái folyamatosan érkeznek kommentekben.

A Limpopo Artists Movement (LAM) hétfőn közleményben tudatta: "El sem tudjuk képzelni, milyen fájdalmat és gyászt élhettek át, de szeretnénk, ha tudnák, hogy nem vagytok egyedül. Az egész művészeti közösség vigaszt és támogatást nyújt nektek. Shebe nemcsak tehetséges művész, hanem alkotó testvériségünk megbecsült tagja is".

A balesetről készült videók hamar elkezdtek terjedni a közösségi oldalakon Az egyik felvételen azt lehet látni, ahogy Shebeshxt a földön fekszik, miközben a mentősök éppen ellátják.

Tidimalo Chuene, a limpopói közlekedési hivatal szóvivője a helyi médiának elmondta, hogy a baleset okát vizsgálják.

Shebeshxtnek ez már a második autóbalesete idén. Először januárban szenvedett balesetet, de akkor semmi baja nem esett, az autója viszont totálkárosra tört.

Shebeshxt népszerűsége azután nőtt meg, hogy Ke Di Shxt Malume című dala hatalmas sikereket ért el TikTok-on, azonban időközben a dél-afrikai zeneiparban ellentmondásos figurává vált.

Az év elején széles körben megosztották a közösségi médiában azt a videót, amelyen a rapper előadás közben fegyvert rántott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés