Hirdetés

Kiderült Harry és Meghan titka? Megdöbbentő dolgot állít a szakértő

Nap Híre portré Nap Híre

Egy ideje keringenek hírek a házasságuk megromlásáról, most pedig egy újabb furcsa elmélet került nyilvánosságra.

Bár már felbukkant egy reménysugár, hogy Harry herceg és családja kapcsolata rendeződhet (Vilmos herceg ugyanis sms-t küldött az öccsének, amelyben "tűzszünetet" ajánlott neki), egy ideje már keringenek arról pletykák, hogy zátonyra futott a házassága feleségével, Meghan Markle-lel. 

Meghan Markle és Harry herceg éppen Düsseldorfban tartózkodnak, hogy részt vegyenek az idei Invictus Games eseményein, amely a herceg számára különösen fontos, hiszen a szervezet alapítója és fővédnöke - írja az Elle

A veteránoknak szervezett programokon és versenyeken a herceg többször is feltűnt a feleségével, és számos beszédet is tartottak, de a testbeszéd-szakértők szerint úgy tűnt, Harry herceg háttérbe szorult.

Harry herceg 39. születésnapját is együtt ünnepelték meg egy helyi étteremben, és látszólag nagy a harmónia köztük, de amikor Meghan Markle a szülői kötelezettségekről beszélt, majd köszönetet mondott a résztvevőknek, Harry herceg „pótalkatrészként” a háttérbe szorult.

Rebecca English királyi szakértő szerint ez a szerepcsere korábban soha nem fordult volna elő.

A szakértő szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné is gyakran elkísérik egymást a hivatalos teendőikre, de soha nem veszik át egymás szerepét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés