Hirdetés

Mindent elveszíthet Harry herceg és Meghan Markle, lépniük kell

Garai Kitti portré Garai Kitti

Egy királyi szakértő azt állítja, hogy Harry herceg és Meghan Markle hollywoodi álmai épp széthullanak.

Tavalyelőtt jelent meg a pár hatrészes sorozata a Netflixen, ami a streaming-óriás legnézettebb dokumentumfilmje lett akkor. Azonban Harry és Meghan azt állítja, hogy a 78 millió fontos szerződés szerinti járandóságuknak csak a felét kapták meg. A többi állítólag csak akkor landol náluk, ha 2025 végéig valóban érdekes tartalmat produkálnak, ugyanis még egy év visszavan a Netflix-szel kötött szerződésükből - írja a Sun.

A hét elején a párost Jo Koy komikus is megszólta a Golden Globe-gálán, szerinte ugyanis a Netflix milliókat fizet nekik a "semmittevésért."

Most Richard Fitzwilliams királyi kommentátor azt mondta, hogy a pár mindent elveszíthet, ha nem kapják össze magukat, és nem produkálnak valamit, mielőtt lejárna a szerződésük. "Akkor tudod, hogy a befolyásod csődöt mondott, amikor az emberek elkezdenek nevetni rajtad, és nem tudsz olyasmit felmutatni, amit valóban te csináltál" - mondta Richard Fitzwilliams királyi kommentátor.

Szerinte a tények azok, hogy a hercegi páros semmit sem csinált, egyetlen kivétel az Invictus [sorozat] volt, ám arra is túl sokat kellett várni. "Ha egyszerűen csak a családodat szapulod - ami az egyetlen [tevékenységed], amiért megapénzeket kapsz - és semmi mást nem csinálsz, akkor számolnod kell azzal, hogy az emberek nem vesznek komolyan" - tette hozzá. 

Richard úgy véli, hogy a királyi családnak most egy "ketyegő időzített bombával" kell szembenéznie, mivel Harryéknek gyorsan el kell kezdeniük a Netflix számára a gyártást. Szerinte ha elveszítik ezt a lehetőséget, akkor tényleg mindent veszítenek. 

"Amikor a Hollywood Reporter nemrégiben Harryéket veszteseknek nevezte, azt gondolom, hogy az az általános véleményt tükrözte, amit mostanra azok az emberek - akik korábban érdeklődtek irántuk - megfogalmaztak" - tette hozzá Richard. A szakértő szerint mindenki arra várt, hogy Harry és Meghan képes lesz-e egy romantikus vígjátékot alkotni, vagy előállnak-e valami komollyal, azonban mostanáig semmi sem történt. "Ha ez így marad, az érdeklődés irántuk csökkeni fog. Ez már nagyon messze van azoktól az időktől, amikor még a 100 legbefolyásosabb ember között szerepeltek. Ez mostanában azonban egyáltalán nincs így, sőt, inkább az ellenkező irányba halad" - fűzte hozzá. 

Bár a korábbi dokumentumfilmjük népszerű volt, azonban még a 200 legnépszerűbb Netflix-műsor között sem szerepelt tavaly január és június között. Hónapokkal később megjelent Harry Heart of Invictus című sorozatta, amely szintén megbukott, Meghan Pearl című animációs sorozatatát pedig még a fejlesztési szakaszban ejtették. 

Hamarosan nagy bajba kerülhetnek Harryék: mint azt a naphire.hu is megírta, egy királyi szakértő szerint "újabb bomba" vár a hercegi párra. Bár Harry és Meghan az elmúlt években próbálták kiépíteni a kapcsolataikat és üzleti vállalkozásaikat, de sem a dokumentumfilmjük, sem Harry könyve nem aratott osztatlan sikert, a szakértők szerint pedig idén valami újat kellene majd mondaniuk. "Garantálhatom, hogy sokkal rosszabb dolgok jönnek. Várjunk csak tavaszig, tavasszal igazi bomba fog rájuk robbanni. Szerintem még a nyár előtt teljesen lelepleződnek. Nagy bajban lesznek, el sem tudjuk képzelni, mekkorában" - figyelmeztette a párost Lady Colin Campbell író. 

Írtunk arról is, hogy a királyi családhoz közel álló bennfentesek szerint a sussexi hercegi pár az anyagi gondjaik miatt "részmunkaidőben" visszatérnének a családhoz. Azonban úgy tudni, hogy az uralkodó feltételhez kötötte a család lehetséges újraegysesítését, mégpedig ahhoz, hogy a jövőben Harry és Meghan nem beszélhet negatívan a királyi családról

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés