Hirdetés

Hamarosan bajban lesz Harry herceg és Meghan Markle, már figyelmeztették őket

Nap Híre portré Nap Híre

Egyelőre nem úgy tűnik, hogy elsimulnának körülöttük a botrányok, ám egy királyi szakértő szerint "újabb bomba" vár rájuk.

Nemrég arról írtunk, hogy a királyi családhoz közel álló bennfentesek szerint a sussexi hercegi pár az anyagi gondjaik miatt "részmunkaidőben" visszatérnének a családhoz. Azonban úgy tudni, hogy az uralkodó feltételhez kötötte a család lehetséges újraegysesítését, mégpedig ahhoz, hogy a jövőben Harry és Meghan nem beszélhet negatívan a királyi családról. 

Harry herceg és Meghan Markle az elmúlt évben próbálták kiépíteni a kapcsolataikat és üzleti vállalkozásaikat, de sem a dokumentumfilmjük, sem Harry könyve nem aratott osztatlan sikert. A megítélésükön legalábbis nem javítottak ezek a megjelenések. A szakértők szerint 2024-ben már "valami újat kell majd mondaniuk" - írja a Life.hu

Harry herceget és Meghan Markle-t figyelmeztette egy királyi szakértő, hogy készüljenek fel "legrosszabbra", szerinte ugyanis tavasszal "újabb bomba" vár rájuk. 

"Garantálhatom, hogy sokkal rosszabb dolgok jönnek. Várjunk csak tavaszig, tavasszal igazi bomba fog rájuk robbanni. Szerintem még a nyár előtt teljesen lelepleződnek. Nagy bajban lesznek, el sem tudjuk képzelni mekkorában" 

- fogalmazottLady Colin Campbell író. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés