Hirdetés

"A legnagyobb vesztesek" - Harry herceget és Meghan Markle-t megint porig alázták

Garai Kitti portré Garai Kitti

Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége zuhanórepülésben van, miután őket nevezték meg a "legnagyobb veszteseknek" egy neves hollywoodi kiadványban.

A Mirror cikke szerint Harry herceg és Meghan Markle népszerűsége zuhanórepülésben van, miután egy neves hollywoodi kiadvány a Sussex hercegét és hercegnőjét "veszteseknek" nevezte.

Harryt és Meghant "nyavalygó Netflix dokumentumfilmjükért" és "élettelen podcastjükért" ostorozták múlt héten, amikor a Hollywood Reporter nyilvánosságra hozta az év legnagyobb nyerteseinek és veszteseinek listáját. Taylor Swift a nyertesek között volt, míg Harryéket brutális vesztesként bélyegezték meg.

Kiderült az is, hogy a népszerűségük a közönség körében is zuhan, főleg azóta, mióta egy amerikai közvélemény-kutató Katalin hercegnőt nevezte meg a nép hercegnőjeként, és hogy a felmérések szerint Meghan népszerűsége jóval lemarad Katalinétől.

Az Express szerint James Johnson amerikai közvélemény-kutató azt nyilatkozta: "Katalin a nép hercegnője. Ez az amerikai közönség véleménye. A Wales-i hercegnő a legnépszerűbb királyi személyiség számukra, és jobban kedvelik őt, mint Meghan-t."

A kiadvány szerint Katalin hercegnő a jelenlegi favorit, 44%-kal vezet, míg férje, Vilmos herceg pedig 36%-kal a második legnépszerűbb. Eközben Harry herceg és Meghan 28%-os, illetve 21%-os kedveltségi pontszámmal rendelkeznek. A felmérés egyébként azután hozta ezeket az eredményeket, hogy a Hollywood Reporter nemrégiben megjelent, 2023-as év nyerteseiről és veszteseiről szóló cikkében "lúzernek" bélyegezte a párt, és azt állította, hogy Harry és Meghan vesztes, miután hátrahagyták a királyi udvart, hogy celeb-státuszukból pénzt csináljanak. 

A cikk ezután megjegyzi: "De egy nyavalygó Netflix dokumentumfilm, egy nyavalygó életrajz (Spare - még a cím is morcos sóhaj) és egy élettelen podcast után a "Harry és Meghan" márka szentimentális buborékká duzzadt, amely csak arra vágyott, hogy kiengedjék a levegőt belőle - és a South Park volt az, ami beleszúrta a tűt."

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés