Hirdetés

Taylor Swift csúnyán kiütötte Vlagyimir Putyint és a kínai elnököt is

Nap Híre portré Nap Híre

A Time magazin bejelentette, hogy ki lett 2023-ban az Év embere.

Az amerikai Time magazin szerdán jelentette be, hogy 2023-ban Taylor Swiftet választották meg az év emberében. A címet a tavalyi évben Volodimir Zelenszkij ukrajnai elnök kapta meg, előtte pedig Elon Musk milliárdos üzletember.

Mint azt korábban a Nap Híre is megírta, a 33 éves amerikai popsztár olyanokkal szerepelt együtt a jelöltek listáján, mint a hollywoodi sztrájkolók, Hszi Csin-ping kínai elnök, Sam Altman, az OpenAI vezérigazgatója, a Donald Trump elleni vád ügyészei, Barbie, Vlagyimir Putyin orosz elnök, III. Károly király brit uralkodó és Jerome Powel amerikai jegybankelnök.

Korábban olyan politikai és közéleti személyiségek kapták meg az Év embere címet, mint II. Erzsébet királynő, Martin Luther King, Henry Kissinger, II. János Pál pápa, Ferenc pápa, Barack Obama, Donald Trump és Angela Merkel.

 

2017-ben Putyin is elnyerte már ezt a címet, azonban fontos megjegyezni, hogy ez nem kitüntetés vagy elismerés, hanem olyan egyének vagy emberek "érdemelhetik ki ezt a címet", akik a legnagyobb hatással voltak a világra a megelőző 12 hónapban - írja az ATV.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés