Hirdetés

Gyerekkora óta képtelen megbocsátani Kamillának Harry, két szóval mindent elárult

Nap Híre portré Nap Híre

Harry herceg és Kamilla királyné kapcsolata sosem volt felhőtlen. Sussex hercege egész életében a királynét hibáztatta azért, hogy anyja és apja házassága tönkrement. Ez a memoárjából, a Spare-ből is kiderült, melyben azt is elárulta, hogy miképpen is hivatkozott annak idején Kamillára.

Harry állítása szerint Kamilla Károllyal való kapcsolata kihatott Vilmos és az ő életére is, főleg a gyerekkorukra: a herceg azt írta életrajzi könyvében, hogy testvérével együtt könyörögtek apjuknak, hogy ne vegye feleségül Kamillát. Károly kisebbik fia a "másik nőként" hivatkozik memoárjában Kamillára, mivel állítólag ő és Vilmos mindig is érezték, hogy jelen van egy harmadik fél is szüleik viharos kapcsolatában, és ez szerinte "megzavarta" és "rossz hatással" volt gyerekkorukra - írja a Femcafe.

Harry azt is megemlítette könyvében, hogy Diana kihagyta őt és Vilmost az egyenletből, ugyanis annak ellenére, hogy a hercegek édesanyja egész életében próbálta óvni fiait, azzal nem számolt, hogy a "másik nő" jelenlétének mellékhatásait a hercegek is elszenvedték. A herceg szerint, amikor világossá vált Vilmos és az ő számára is, hogy valóban a "másik nő" tette tönkre apja és anyja házasságát, mindketten iszonyatos bűntudatot éreztek, amiért a gyanújuk bebizonyosodott, mivel úgy érezték, nem tettek vagy mondtak semmit, amikor kellett volna, és amikor talán még időben lettek volna ahhoz, hogy megakadályozzák szüleik válását.

Korábban a naphire.hu arról is írt, hogy állítólag Kamilla királyné miatt nem békül III. Károly király a kisebbik fiával, Harry herceggel.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés