Hirdetés

Három héttel a bestiális gyilkosság előtt csaknem halálra kínozta szomszédját az encsencsi Krisztofer

Nap Híre portré Nap Híre

A hírek szerint nem az első, de nem is a második bestiális tette volt az encsencsi gyilkosnak a pénteki emberölés. 

Mint arról beszámoltunk, elvágták egy idős nő torkát, majd rágyújtották a házat Encsencsen. A rendőrség egy 25 éves helyi férfit fogtak el, akit a bestiális emberöléssel gyanúsítanak.

Most kiderült: az elkövető három hete kis híján agyonverte a szomszédasszonyát. Még korábban pedig baltával támadt egy férfire, akinek a házába betört. Akkor a rendőrök bevitték az agresszív támadót, majd elengedték (!). A pénteken megtalált, 69 éves áldozatát is a pénzéért ölhette meg, megszurkálta, elvágták a torkát, majd rágyújtotta a házat. A helyiek szerint a gyilkos nem egyedül lehetett, és a szülei tudták, hogy bűnöző lett.

A Tények beszámolója szerint otthonában fogták el, majd kihallgatására vitték azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint, fültől fülig elvágta a torkát, majd halálra szurkált egy idős asszonyt Encsencsen. Ezután pedig, hogy a nyomokat eltüntesse, rágyújtotta a halott nőre a házat. A térfigyelő kamerákra azonban nem gondolt, ezek rögzítették őt a brutális gyilkosság estéjén.

Mint kiderült, Krisztofernek nem a 69 éves Jolán néni volt az egyetlen áldozata.

Három hónappal ezelőtt, egy pár utcával arrébb lakó családhoz tört be. Éppen lomokat pakolt össze, amikor a házigazda meglepte. A férfi baltával és késsel esett neki az áldozatának, akit felesége határozott fellépése mentett meg a biztos haláltól. Ezután a rendőrség elfogta Krisztofert, de később elengedték, egyelőre nem tudni miért. Három héttel ezelőtt aztán megtámadhatta a szomszédját, Katalint. Hozzá is az ablakon keresztül jutott be, majd fejszével vágta fejbe. Miután kirabolta, elmenekült. Az idős asszony azóta is az életéért küzd.

Ezt követően támadta meg a szintén tőle nem messze élő Jolánt is. Feltehetően kirabolta az idős asszonyt, akinek háza fel volt dúlva. A helyiek szerint, a férfi nem egyedül követhette el a bűncselekményeket, és a gyilkost a kábítószer kerítette hatalmába. Encsencsen azt beszélik, Krisztofer szülei tudták, hogy 25 éves fiuk a bűn útjára lépett. A Tények stábja szerette volna ezt megkérdezni tőlük, de elmenekültek a kamera elől.

A rendőrök pár órás hajtóvadászat után fogták el a férfit, akit ha bűnösnek találnak, akár élete végéig is fegyházban maradhat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés