Hirdetés

Véres részletek derültek ki az encsencsi gyilkosságról (18+)

Nap Híre portré Nap Híre

Elvágták egy idős nő torkát, majd rágyújtották a házat Encsencsen.

Ahogyan arról írtunk, péntek hajnalban tűzeset miatt riasztották a hatóságokat Encsencsen, ám a helyszínen valami borzalmasra bukkantak a katasztrófavédelem munkatársai: az ott élő 69 éves nő holttestére. A egyedül élő nő bűncselekmény áldozata lett.

A szabolcsi faluból a szon.hu közölt helyszíni riportot. Ebben azt írják, hogy néhány hete már történt bűncselekmény, akkor szintén egy idős nénire támadtak rá, állítólag fejszével. Az asszony azóta is kórházban van. Egyes vélemények szerint mindennek a kábítószer az oka, “a drogosok nem ismernek sem istent, sem embert, bárhová bemennek, ahol pár száz forintot sejtenek. Főleg az egyedül élő öregekre törik rá az ajtót, most is ez volt, szerencsétlen asszonynak esélye sem volt arra, hogy megvédje magát”.

A falubeliek úgy tudják, hogy a mostani áldozatnak, a 69 éves asszonynak előbb elvágták a torkát, majd rágyújtották a házat.

Szedlár János polgármester szintén a kábítószert nevezte meg az egyre romló közbiztonság okának. “Hónapokkal ezelőtt elkezdett megnőni azoknál a családoknál a forgalom, amelyek bódító-, kábítószereket árulnak. És már nem csak helyiek keresték fel őket, a környező településekről is jöttek vevők. Látszik, hogy a jelenlegi rendőrségi jelenlét nem elegendő ezeknek a bűncselekményeknek a megelőzésére. Nagy változásra van szükség és minél gyorsabban, mert most bajban vagyunk” - szögezte le a polgármester.

Az emberek félnek, de bízik benne, hogy a rendőrséggel együttműködve találnak megoldást, hogy ne ismétlődhessen meg hasonló tragédia - tette hozzá Szedlár János.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés