Hirdetés

Borzalmas tragédia: öngyilkos lett a Nagyfiúk és a Született feleségek sztárja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Született feleségek és a Nagyfúk sztárja múlt pénteken, 50 évesen vesztette életét. Most kiderült, hogy valószínűleg önkezével vetett véget életének.

A Daily Mail arról számolt be, hogy a színészre menyasszonya, Paige Press talált rá kaliforniai otthonukban, Del Marban. A nő lőtt sebeket fedezett fel a színész mellkasán, már nem lehetett megmenteni az életét. A színész péntek este végzett magával, a menyasszonya másnap talált rá a fürdőszobában.

Mielőtt nyilvánosságra hozták volna a színész halálának az okát, Press azt nyilatkozta, hogy Musser "súlyos Covid-betegségben" szenvedett a halála idején. 

Az elhunyt színész menyasszonya "élete legrosszabb napjának" nyilvánította Musser halálának napját. A pár tavaly jegyezte el egymást. Press több fotót is megosztott a színészről az Instagram-történetei között, ezzel tisztelegve az emléke előtt. 

Mindig szeretni foglak

- írta a fotók mellé, majd hozzátette "annyira boldogok voltunk. Te voltál a legjobb vőlegény, akit valaha is kívánhattam volna". 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés