Hirdetés

Robban az internet: Győzikét még Szijjártó Péter és Novák Katalin is felköszöntötte a születésnapján

Nap Híre portré Nap Híre

50 éves lett az ország egyik legnagyobb showmanje, Gáspár Győző. A TV2 sztárja most a Mokka műsorában mesélt a születésnapjáról, ahol a műsorvezetők is meglepték. De ami ennél is nagyobb meglepetés volt Győzike számára az az, hogy Szijjártó Péter és Novák Katalin is felköszöntötte. 

Gáspár Győzike és családja Törökországban, egy ottani luxusszállodában ünnepelte a családfő 50. születésnapját, de a showmanre itthon is hatalmas meglepetések vártak. 

Győző minden korábbinál több köszöntést kapott, és a Mokkában elárulta azt is, hogy furcsán és érdekes érzi magát 50 évesen, mert bár korábban azt mondták neki, ez nagy változást hoz az életében, nemigazán hitt benne. Most azonban már ő is érzi magán, és el is ismeri, hogy öregszik. Arról is őszintén beszélt, hogy nagyon megviselte, hogy már 50 éves - szúrta ki a Liner.

A család együtt fogadta meg, hogy 2024 a változás éve lesz, mert pozitív irányba szeretnének változni, miközben lassan Evelin 30 esztendős, addig Bea az 50. születésnapjára készülhet.

Nagyon, nagyon szerettem. Én nagyon-nagyon szerettem ezt az 50 évet. Lehet engem szeretni, lehet engem utálni, lehet rólam rossz kommentet írni, de amit akartam, elértem. Sokan, akik nem ismernek, azt hiszik, az vagyok, ami a tévében. Az egy szerep, az egy dolog

- mondta Győzike, aki elmondta azt is, nagyon büszke arra, hogy a semmiből emelkedett fel és vált ismert, sikeres emberré. Továbbá arra is végtelenül büszke, hogy született két lánya, de a legbüszkébb Gáspár Beára, aki jóban, rosszban kitart mellette.

A Mokkában pedig elbüszkélkedett arról is, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter és Novák Katalin köztársasági elnök is levelet küldött neki a születésnapja alkalmából.

Büszke is vagyok, mert ez is nagy dolog, hogy ők felköszöntöttek

- tette hozzá.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés