Hirdetés

Azahriah megváltoztatta Győzike életét: soha nem tett ilyet a showman

Nap Híre portré Nap Híre

Gáspár Győző soha nem állt sorba koncertjegyért, mert mindig kapott promó-jegyet. Most viszont Azahriah májusi, Puskás beli (tripla) koncertjével kivételt tett.

Győzike erről a Naphire.hu YouTube-csatornáján elhangzott interjújában beszélt. Mint elmondta: soha nem állt sorba koncertjegyért, de most Azahriah Puskás Aréna-beli koncertjére vett 4 jegyet. „Ott fogunk csápolni” – ígérte Győzike, aki családjával együtt megy ki Azahriah koncertjére.

Szerinte a fiatal előadó őstehetség, amiről őt a Reptér című Korda-sláger egy szál gitáros feldolgozása győzte meg erről. 

Ami az Azahriah teljesítménye körüli vitákat illeti: Győzike szerint sok ütődött előadó van, akik irigyek. Hozzátette: Azahriahtól a sikerét nem lehet elvenni, attól viszont félti, hogy el fogja vinni a hév. „Nagyon kell a szülőknek fogni őt” – tette hozzá. 

Úgy látja: időnként mindenkinek el kell tűnnie a nyilvánosságból, és nem kell attól tartani, hogy a közönség „megfeledkezik” róla. Győzike azt is elárulta: azt tanácsolta Marics Petinek, hogy ha kiesik a TV2 táncos műsorából, tűnjön el egy időre a nyilvánosságból és készüljön a januári nagykoncertjükre. 

Győzike elmondta: ő maga pályafutása során fél évre-évre tudatosan eltűnt a nyilvánosságból pályafutása során. „Marics Petiből, Gáspár Győzőből és Milóból [Valkusz Milán, a ValMar másik tagja] csak egy van” – mondta Győzike.

Az alábbi videóban 53.00-tól látható az Azahriah-ra vonatkozó rész:

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés