Hirdetés

Gyönyörű képet osztott meg a szerelméről Rónai Egon: különös üzenete van

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A képernyőn egy határozott, felkészült riporter, időnként pedig megmutatja érzelmes és romantikus oldalát is. Az ATV műsorvezetője a Naphire.hu-nak elárulta: ünnepeltek.

“Olyan szép!” - írta Rónai Egon fotója alá egy rajongója, majd sorra jelentek meg friss posztja alatt a szívek is. Pedig az ATV Egyenes beszéd és Húzós műsorvezetője semmit nem is tett hozzá a képhez, úgy tűnik, erre most nem is igazán volt szükség. Az Andrássy út ismerői hamar beazonosítják a helyszínt is: a felvétel az Operaház teraszán készülhetett, rajta pedig Rónai Egon felesége, Zsanett mosolyog. A Naphire.hu azt is megtudta, volt oka az örömre - ünnepelt a Rónai-család.

“Most volt a 12. házassági évfordulónk. Azzal ünnepeltük, hogy családostul elmentünk az Operába, megnéztük a Spartacust” - mondta megkeresésünkre telefonon két műsor felvétele közt Rónai Egon, aki kérdés nélkül osztotta meg azt is, amit talán a bejegyzése alatt “elhallgatott”. 

“Egyrészt én őt nagyon szeretem, másrészt büszke vagyok rá, mert egy fantasztikus nő, ha már erről beszélünk, harmadsorban meg: persze, hát itt vannak a mi gyerekeink, itt van a mi családunk, naná! Sokkal fontosabb, mint a képernyőn lenni” - mondta a büszke férj és apuka.

(Kezdőkép: instagram.com/ronaie)

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés