Hirdetés

Győzikének megint sikerült kivernie a biztosítékot a Fradi-meccsen, most ezzel

Nap Híre portré Nap Híre

Több milliós szettben parádézott a lelátón.

Nemrég sokan kiszúrták, hogy Gáspár Győző egy csaknem félmillió forintos Hermés övben szurkolt a kedvenc csapatának, amit ráadásul Magyarországon nem is lehet beszerezni. Azonban a meccs napján nem ez volt az egyetlen francia luxusmárka, amit felvett a showman, ugyanis a cipője 1,2 millió forintba került - írja a Blikk.

Múlt héten volt Győző-nap. Ezt az övet a legjobb barátomtól kaptam a névnapomra, Bécsből hozta nekem. Fogalmam sem volt, hogy ennyibe kerül! Azért hordom minden meccsre, mert a piros a győzelem színe. Azt mondják, mindig kell legyen rajtunk valami piros, ha szerencsét akarunk az életben. Ha valakit nagyon érdekel, hogy mennyibe került, ami rajtam volt... akkor az ingem 49 forint volt, a nadrágom 15 ezer, a cipőm viszont külföldön vettem, az egy eredeti Louboutin. Nekem nincsen milliókat érő óragyűjteményem, viszont van családom, inkább rájuk, a lányaimra költöm a pénzemet

- nyilatkozta a meccsen viselt outfitjével kapcsolatban Győzike. Majd kijelentette, hogy akit dühíti, hogy ilyen drága öve van, akkor vegye meg, az összeget pedig felajánlja a Heim Pál Gyermekkórház alapítványának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés