Hirdetés

Pár ezer forintért Kulcsár Edina Önnek is megmutatja G.w.M rosszullétét

Nap Híre portré Nap Híre

Elindult a fizetős családi reality, rögtön G.w.M kórházi kálváriájával, ami azonnal nagy visszhangot váltott ki.

Kulcsár Edina és G.w.M családi realityt indít, amit közel 2000 forintért nézhetnek meg azok, akik feliratkoznak az egykori szépségkirálynő privát Instagram-közösségéhez. Az első részben a modell-üzletasszony elmondja, hogy a férje kórházban van napok óta, de a részletekről nem akar beszélni. 

Kislányukkal együtt meglátogatják G.w.M-et a kórteremben, azonban ami sokak nemtetszését kiváltotta, az az, hogy Márk maga mondja el, hogy nem akarja a felvételt, mert sem fizikálisan, sem lelkileg nincs olyan állapotban, hogy a családi realityben szerepeljen - írja a Bors

De aztán felesége unszolására elmeséli, hogy miként került kórházba. A rapper hetekig depresszióban szenvedett, aminek következtében nemcsak felszedett 15 kilót, de a bal belső fülében az egyensúlyért felelős szerve is leállt. Emiatt állandó szédülés, egyensúlyzavar, hányinger és levertség kínozza az embert. 

Kulcsár Edina filmezése és a száját elhagyó mondatok elég nagy felháborodást keltettek a kommentelőkben, a fizetős exkluzív felvételek ugyanis kikerültek a Facebookra és a Redditre is. Sokaknak elfogadhatatlan, hogy Edina ezt a videót megosztotta, hiszen a férje jelenlegi állapotát jobb lett volna megtartani maguknak. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés