Hirdetés

Undorító, ahogy G.w.M beszél Kulcsár Edinával, kiakadtak a rajongók

Nap Híre portré Nap Híre

Lehet, hogy a rapper csak viccel, ennek ellenére, mint a realityjükből is kiderül, sokszor igen bántó dolgok hagyják el a száját.

Már eddig is megosztotta a nézőket Kulcsár Edina és G.w.M új, fizetős realityje, amiben már láthattuk a rapper kórházi szenvedését is, de a modell szerint nem a pénz hajtja őt, hanem hogy kizárja a rosszakarókat.

Az epizódok sokaknál kiverték a biztosítékot, vannak, akik úgy gondolják, G.w.M néha megengedhetetlen stílusban beszél Edinával. Például amikor a rapper testvérének az esküvőjére nem vitték el a féléves kislányukat, Amarát, a picit rábízták Edina édesanyjára, Kikire. Amikor megérkeztek, G.w.M azonnal bosszankodni kezdett: "Persze hogy anyád nincs lent. Hát miért lenne lent? Ötven perce szóltál neki..."

De Márk mérge gyorsan elszállt, és inkább Edinát vette célba.

"Ne féltékenykedjél! Anyád jobb csaj, mint te"

- mondta. A kritikus kijelentésre Edina kissé zavartan annyit mondott, hogy ezzel tisztában van, de a rapper itt nem hagyta abba, tovább ment:

"Ideköltözök anyádhoz. Mondanám anyádnak is a dolgaimat: Kiki, főzz egy kávét most! Siessél, mert állba váglak!"

Az üzletasszony azonban egyáltalán nem érti, miért kételkednek a szerelmükben – de azt azért belátja, hogy vannak hullámzóbb napjaik, ennek ellenére amióta együtt van Márkkal, folyamatosan azt hangoztatja, hogy milyen boldog vele - írja a Bors.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés