Hirdetés

G.w.M-nek elege lett: "megtesszük a jogi lépéseket"

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a Naphíre is beszámolt, a rapper nagy lábon él, ami a követőinek is feltűnt, és sokan találgatják azt, hogy miből telik a sok luxusautóra és designer ruhára neki. 

Korábban egy bűnügyi lap, a Privát Kopó is foglalkozott G.w.M vagyonával, és utána jártak annak, hogy milyen céges adatok vannak a rapper exponált vagyona mögött. Azt nem sikerült megtudni, hogy a rappernek miből telik a fényűző életmódjára, sőt azt sem tudták kideríteni, hogy az összegeket ki számlázza le a koncertek után. De még azt is homály fedi, hogy G.w.M ezeket a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásában. 

Állítólag a NAV is vizsgálódni kezdett a rapper vagyonosodásáról, ám az adóhatóság az RTL kérdésére ezzel kapcsolatban azt válaszolta, hogy nincs nyilvánosságra hozható információ ezzel kapcsolatban. 

Most G.w.M azt Instagram-oldalán reagált a róla és a vagyonosodásáról megjelent cikkekre. "Sírok a nevetéstől, hogy úgy hív mindenki fel, hogy minden rendben van-e, illetve, hogy jól vagyok-e… Persze itthon fifázok" - nyugtatta meg a rajongóit a rapper, hozzátéve, hogy "csak megint le akarják járatni hülyeségekkel."

Beszámolt arról is, hogy csinálja az új lemezeit és készül a turnéra, ugyanis ő előadó, nem pedig bohóc. 

"Én úgy gondolom, hogy a pénzügyi dolgaimat viszont nem a médián keresztül kell bemutatnom és ezzel lezártnak tekintem az ügyet! Természetesen a lejáratásomban résztvevő illetékesekkel szemben megtesszük a jogi lépéseket" - jelentette ki G.w.M. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés