Hirdetés

Itt a lista: ezekben a magyar városokban fotóznak jövő héten a Google-autók

Nap Híre portré Nap Híre

A Google Utcakép autói most tavasszal visszatérnek a magyar utakra. 

A Google Maps térképszolgáltatásban lévő Utcakép nézetben a felhasználók barangolhatnak a magyar városokban, de hogy a nézet aktuális maradjon, a szolgáltatás képanyagát rendszeresen frissítik. Így lesz ez most is, a vállalat közlése szerint a Google autói április 23-án indulnak el Magyarországon.

Találkozni lehet majd velük például a Dunántúlon Veszprémben, Sopronban, Szombathelyen, Esztergomban és Szekszárdon, míg a keleti országrészből többek között Egerben, Orosházán, Kecelen, Dabason és Sárospatakon.

A Google tájékoztatásában megemlíti, utcák és utak mellett több magyar város gyalogos zónáit is rögzítette, valamint más, autóval megközelíthetetlen helyeket.

A személyes adatok védelmében a közzétételt megelőzően a képeken elhomályosítják az emberek arcát, illetve a rendszámokat, így azok nem lesznek beazonosíthatók. Az Utcakép lehetőséget kínál egyébként a felvételek közzétételét követően is további részletek (egyének, házak, autók, stb.) elhomályosítására, ezt a képek jobb alsó sarkában található Hiba bejelentése gombra kattintva lehet kérni - írja a Blikk

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés