Hirdetés

Gáspár Győző nem tűr tovább, rendet tesz

Nap Híre portré Nap Híre

Győzikét nagyon zavarja, ha valaki rendetlen, ugyanis elmondása szerint ő egy rendszerető családból származik.

Többek között Gáspár Győzőék, Rékasi Zsigmondék, Király Petiék, valamint Tuvic Aleksandráék is részt vesznek a Párharc idei évadában, amelynek első epizódja november 6-tól kerül majd a tévéképernyőkre. A versenyzők közül most néhányan elmondták, hogy mit gondolnak a műsorról, így tett Gáspár Győző és felesége, Bea is - szúrta ki a Liner

Gáspár Győző a TV2 kamerái előtt emlékeztetett arra, hogy Beával már 24 éve közszereplők, ezáltal a nézők azt gondolhatják, már mindent látták, de hamarosan megtudják, hogy ez nem egészen igaz. "Nem lesz unalmas, én ezt üzenem. Csak a szokásos” – folytatta a felesége. Erre a showman rávágta: "Kavarásban sem lesz gyenge”.

A showman arról is beszélt egyébként, hogy többen is rendetlenek voltak, ami őt nagyon zavarta, hiszen "rendszerető családból származik." 

"A rendfelelős én voltam. Nagyon sokan széthagyták a tányérokat, a cipőjüket, azért a rendre jobban oda kellett volna figyelni. Mi szeretjük a rendet” – magyarázta.

Legutóbb annak kapcsán írunk Gáspár Győzőről, hogy a showman úgy döntött, hogy rendőrségre megy Curtis miatt. A rapper az elmúlt időszakban többször is üzent a Romantic frontemberének, aki körül nagy a botrány amiatt, hogy kijár szurkolni a Ferencváros meccseire. Legutóbb Győzike a a Ferencvárosi TC és az Újpest FC rangadóján jelent meg a Groupama Arénában, ahol egy "zöld sasok, lila majmok" feliratú sálat lengetett a lelátón. A jelenetről fotó is készült, amit Curtis a következő sorokkal osztott meg az Instagram-oldalán: "Te napraforgó patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem ba**tat!"

A történtekkel kapcsolatban Győzike elmondta, hogy már régóta közszereplő, azonban fél, mert olyan fenyegetéseket kap mostanában, amiket azelőtt még soha, és úgy véli, hogy azért Curtis tehető felelőssé. Győzike felesége, Bea pedig elmondta, hogy megtették a feljelentést az ügyben gyűlöletbeszéd miatt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés