Hirdetés

Szívszorító részletek: ezért utasították el Galkó Balázst, amikor portásnak jelentkezett

Nap Híre portré Nap Híre

A 74 éves színész postásnak jelentkezett a Radnóti Színházba, mivel nem tud megélni a 120 ezer forintos nyugdíjából, azonban nem vették fel az állásra. Most a teátrum igazgatója azt is elmondta, hogy miért. 

Galkó a Story magazinnak elmesélte, hogy a nyugdíja már 150 ezer forintra emelkedett, de még így is szeretne dolgozni. Azt is elmondta, hogy leült beszélni a Radnóti Színház igazgatójával, Kováts Adéllal, hogy miért utasították el a pályázatát. 

Ez egy három műszakos állás napi nyolc órában. És ugyan csak havi pár alkalommal nem érnék rá, de a helyettesítésemet akkor is meg kellene oldani. Nagyon jót beszélgettünk, és felajánlotta, kitalál majd valamit. Egyelőre nem tudom, miben gondolkodik...

- mondta Galkó, szúrta ki a Blikk.

A színész beszélt arról is, hogy érzi mostanában magát. Mint ismert, sikeresen legyőzte a 2015-ben diagnosztizált nyelvgyökdaganatát, ám akkor úgy fogalmazott, az egészsége még nem a legjobb. Szív- és érrendszeri gondokra panaszkodott, de bővebben nem kívánta kifejteni a problémáit. Most viszont, mint mondta, "elviselhetően érzi magát", és nem szorul segítségre a hétköznapi életben. Amikor csak teheti, szívesen látogatja a vidéken élő, már felnőtt gyerekeit is.

„Két órát vonatozom, majd buszozom, aztán gyalogolok, mire odaérek. Nagyon szeretem őket. Szépek, okosak, kedvesek. Tiszta apjuk mindegyik. A napok reggeltől estig telnek, mennek egymás után. Szívesen megyek színházba megnézni a kollégákat, vagy moziba, vagy sétálok. És várom, hogy valahol még szükség legyen rám…" – fogalmazott Galkó Balázs.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés