Hirdetés

Nagyon szomorú hírt kaptunk Gajdos Tamásról

Nap Híre portré Nap Híre

Gajdos Tamás 28 év után szakított a menyasszonyával. 

Gajdos Tamás, az ATV egykori híradósa őszintén beszélt magánéleti válságáról. A tévés 28 évig hűséges volt párjához, Krisztinához, akitől az évek során két gyermeke is született, és hat évvel ezelőtt megtörtént a lánykérés is. Most kiderült, hogy a műsorvezető 28 év után egyedül maradt, Krisztina ugyanis két évvel ezelőtt elköltözött tőle. Gajdos bevallotta, a sportsikerei mellett kudarcként éli meg, hogy nem sikerült egyben tartania a családját – írja a Blikk.

Gajdos Tamás egy bevásárlóközpontban találkozott először a nála 17 évvel fiatalabb Krisztinával, meghívta egy üdítőre, és azóta együtt voltak, noha eleinte a párnak még meg kellett küzdenie néhány nehézséggel. "Kezdetben küzdöttem az érzéseim ellen, hiszen akkoriban én még nős voltam, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer korlátokat. Egy kis idő után tarthatatlanná vált a helyzet, beláttam, hogy le kell zárni az addigi életemet" – mesélte korábban megismerkedésükről a tévés, akinek azóta két gyermeke is született Krisztinától, 2018-ban pedig 25 év együttélés után el is jegyezték egymást. Most azonban szomorú hír derült ki: a pár ugyanis már két éve nincs együtt. 

"Krisztina elköltözött, már két éve nem vagyunk együtt" – vallotta be őszintén Gajdos a Best magazinnak. A Szerencsekerék egykori műsorvezetője gyermekkora óta aktívan sportol, és a folyamatos sportsikerei fényében a kívülállók szinte semmit nem vettek észre magánéleti válságából, noha a külföldi versenyeire is gyermekei édesanyja nélkül utazik már jó ideje.

"Mindig családban gondolkodtam, és igyekeztem minden erőmmel minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a körülöttem élők gondtalanul éljenek. Hogy így alakult, nem az én döntésem volt, és a sok siker mellett bizony kudarcként élem meg, hogy nem sikerült egyben tartani a családot, de az elmúlt néhány évben el kellett fogadnom, hogy Krisztinával elfáradt a kapcsolatunk, és ahogy mondta, szeretné egyedül is megméretni magát, és önálló életre vágyik" – magyarázta Gajdos Tamás.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés