Hirdetés

Varga Viktor még annál is nagyobb bunkó, mint amit gondoltunk róla

Nap Híre portré Nap Híre

Igazi szerelmi balhé alakult ki Varga Viktor körül az RTL Sztárbox című műsorának múlt vasárnapi adása során.

Az énekesnek – aki legyőzte Sánta Lászlót, így bejutott a férfi középsúlyúak szuperdöntőjébe, ahol Sárközi Ákos séf lesz az ellenfele – a lelátón szurkolt a volt párja, Zsembera Liliána, akinek testközelből kellett végignéznie, ahogy egykori szerelme a szeme láttára más nőt csókol meg. A táncművész ezután feldúltan távozott a helyszínről – írja a Blikk.  

"Meglepődtem, amikor Viktor szurkolótáborában megláttam Liliánát, hiszen én is olvastam arról, hogy szakítottak" – kezdte a lapnak az egyik helyszínen lévő szurkoló. "Látszott Lilin, hogy a mérkőzés alatt végig nagyon izgult és szurkolt a volt párjáért, majd egyenesen ujjongott, amikor kiderült, hogy Viktor lett a győztes. Amikor a volt párja lejött a ringből, egyből a nyakába ugrott, fogta a kezét, ám Viktor közvetlen utána, hogy megölelte őt, egy mellett álló, csinos, fiatal szőke hölgyhöz fordult, akit forrón szájon csókolt. Lili nagyon mérges lett, azonnal feldúltan távozott a helyszínről" – tette hozzá.

Az énekes a Blikknek azt is elismerte, hogy valóban több hölggyel is "szoros baráti kapcsolatot" ápol. "Valójában semmi nem történt. Nincs szerelmi háromszög, inkább sokszög. Lilivel már szakítottunk, tudta, hogy nem vagyok az övé. Megbeszéltük ezerszer, ennyi. A szőke lány egy barátnőm, akivel nagyon jóban vagyok, de rajta kívül is volt még ott jó pár hölgy, aki vágyik rám, vagy akikkel vágyunk egymásra. Szabad lélek vagyok, egy szabadúszó férfi, aki szeret ismerkedni" – fogalmazott Varga Viktor.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés