Hirdetés

Fotók buktatták le őket: ezt tette a hétvégén Berki Mazsi és Hódi pamela

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Korábban nem ápoltak jó viszonyt egymással, Berki Krisztián halála azonban közelebb hozhatta őket egymáshoz, most pedig úgy tűnik, a hétvégén ő és lányaik is találkoztak.

Berki Mazsi és Hódi Pamela is meglátogatták a hétvégén a Richter Safari Parkot, ahol Berki Krisztián két lánya is találkozhatott egymással - írja a Blikk.

A csodás tavaszi időt kihasználva Hódi Pameláék a zsiráfnál, és az elefántnál is megálltak fotózkodni, és bár lányai nem látszanak a képeken, feltehetően ott voltak ők is. Pamela nagyon óvja két gyermekét a nyilvánosságtól, és ha közös képet készít velük, igyekszik kitakarni őket. Berki Mazsi is ugyanazon a napon látogatott el Emmával a parkba, anya és lánya szintén megnézte a zsiráfokat és a tigris is nagyon érdekelte Krisztián kisebbik lányát. 

"Csodás élménnyel gazdagodtunk ma is! Ezek azok a pillanatok, amiket már senki nem vehet el tőlünk. Azt sajnálom csak, hogy késő délután érkeztünk, mert így nem volt időnk kihasználni a park adottságait és lehetőségeit. Köszönjük, hogy felnőttként is újra gyerekek lehettünk" – írta a képekhez Berki Krisztián özvegye, amit ide kattintva nézhetsz meg.

Pamela és Mazsi korábban nem ápoltak jó kapcsolatot, azonban Krisztián tragikus halála összehozta őket, még néhai férjük búcsúztatójának részleteiről is együtt döntöttek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés