Hirdetés

Szívszorító fotók, így fest most Berki Krisztián nyughelye

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Lassan egy éve, hogy Berki Krisztián váratlanul elhunyt. Az egykori Fradi-vezért júniusban helyezték végső nyugalomra, azonban még mindig nem került sírkő a Farkasréti temetőben található nyughelyére.

Bár a megszokott eljárás szerint a föld süllyedése miatt a temetés után érdemes legalább egy évet várni a emlékhely állításához, azonban Krisztián édesanyja és a celeb rajongói egy idő után hangot adtak annak, hogy még mindig kopasz földkupac borítja az síremlék helyét. Berki Mazsi, Krisztián özvegye éppen egy hónapja jelentette be, hogy kilátogatott a temetőbe és már egy sírkövessel is beszélt, így már csak idő kérdése és férjé méltó emléket kaphat.

A napokban a Blikk újságírója a Farkasréti temetőben járt, ahol felkereste Krisztián sírját is. A leírás szerint sok változás nem történt, a síremléket azóta sem állították fel, sőt az is jól látszott, hogy hosszú hetek óta senki sem kereshette fel a sírhelyet. 

Mint írta, a mécseseket az erős szél széthordta, felborította, a koszorúk és a virágok pedig teljesen elszáradtak. "A látvány vitathatatlanul szívszorító, de talán hamarosan egy Berkihez méltóbb sírhelyet kap a volt televíziós műsorvezető" - tette hozzá. A témával kapcsolatban Berki Krisztián édesanyja, Júlia is megszólalt, aki elárulta, Mazsi őt is felkereste a síremlék miatt, hogy lenne-e valami kívánsága, de nem akart beleszólni a folyamatba.

Jó ideje nem volt lehetőségem Budapestre utazni Krisztián sírjához, de az avatáson természetesen ott leszek. Hogy ez mikor lesz, nem tudom, egyelőre nem kaptam tájékoztatást

- nyilatkozta a gyászoló édesanya, aki azt is elárulta, hogy Mazsival sikerült rendeznie a viszonyát, nemrég pedig a kis unokája, Emma is ját nála. A temetőben készült fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés