Hirdetés

Dráma a pályán: meglőttek egy focistát a második félidőben

Nap Híre portré Nap Híre

Hatalmas döbbenet és pánik tört ki a Tipperary County Rearcross Football Club és a Ballymackey Football Club legutóbbi mérkőzésén, ugyanis a Tipperary egyik játékosát, Donnacha O’Brient a második félidő tizedik percében lövés érte a karján.

A rémisztő jelenet azzal folytatódott, hogy a mentők kezelésbe vették a 32 éves ír labdarúgót, majd a kórházba siettek vele - írja az instylemen.hu.

Szerencsére a focista nem sérült meg komolyan, később pedig már maga O’Brien is viccelődött azzal, hogy éppen kapura akart lőni, amikor őt lőtték meg.

Az ellenfél edzője, Michael Collins azonban nagyon megrémült a történtek miatt, ugyanis mint mondta, ilyesmire aztán végképp nem lehet számítani a pályán. Hozzátette, hogy csapataik gyakran találkoznak, mindössze 45 perces autóútra vannak egymástól, a Tipperarynél jó fej emberek vannak, és a létesítményeik is klasszak.

A pályán mindenki nagyon megijedt, ugyanis nem lehetett tudni, honnan érkezett a lövés. A nyomozás jelenlegi állása szerint a  rendőrök arra gyanakodnak, hogy a közeli erdőben adhatta le a lövést egy vadász, és a szerencsétlenül eltévedt lövedék fúródhatott a játékos karjába. Arrafelé ugyanis gyakori a szarvasvadászat. Ugyanakkor továbbra is folyik az eljárás, és igyekeznek információt szerezni arról, ki vadászhatott arrafelé, amikor bekövetkezett a baleset.

A focistát egyébként már kiengedték a kórházból, azonban csak a szerencsének köszönhető, hogy nem lettek sokkal súlyosabb következményei a lövésnek. 

A naphire.hu nemrégiben egy másik, döbbenetes esetről is beszámolt, ami a futballpályán történt. Törökországban minden bajnokságot felfüggesztettek, miután az MKE Ankaragucu elnöke, Faruk Koca berohant a pályára és egy hatalmasat behúzott a bírónak, majd tömegverekedés tört. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés