Hirdetés

Hiszti van: durván egymásnak esett Fluor és Majka

Nap Híre portré Nap Híre

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a korábbi konfliktusokat sikerült rendeznie a két zenésznek, ám most megint hiszti van. 

Fluor Tomi most a Story magazinnak őszintén vallott az újabb összetűzésükről - szúrta ki az nlc.hu. Fluor felidézte, hogy már a Mizu sikere előtt megkapta az első "kedves" szavakat Majkától. Szerinte a rapper mindig talált hibát és sosem hitt abban, hogy amit Fluor csinál, az tényleg lehet sikeres. 

Aztán az igazi botrány 2015-ben tört ki a két énekes között, amikor a Wellhello Fonogram-díjat kapott. Majka akkor a közösségi oldalán őrjöngött, nagyon ki volt akadta, hogy szerinte ők soha semmilyen támogatást nem kaptak a szakmától. 

Ezután úgy tűnt, hogy elcsitulnak a kedélyek, a zenészek még egy közös fotót is készítettek amit Majka fel is töltött a közösségi oldalára. Azonban Fluor és Majka már sosem lesznek barátok, azóta is oda-oda szúrnak egymásnak. A nagyobb balhék azonban elmaradtak, egészen addig, míg Fluor beszólt a Petőfi Zenei Díj kihirdetett győzteseinek. Majka erre egyből reagált, mondván most Fluornak savanyú a szőlő.

“Az a baj, ha Majka valamit a fejébe vesz, az úgy van, és kész. A vita hevében pedig úgy bepörög, hogy nem lehet vele mit kezdeni” – árulta el Fluor, aki szerint nincs akkora baj köztük, mint sokan gondolják. “Ha fellépésen találkozunk, (…) köszönünk, poénkodunk, de barátok egész biztosan sosem leszünk. (…) Igényem sincs a barátságára, de úgy gondolom, ez kölcsönös" - mondta Fluor. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés