Hirdetés

Tóth Gabi férje reagált Fluorra

 portré

Fluor Tomi egy Twitter bejegyzésben véleményezte a 7 milliós órát viselő keresztényeket. Ugyan név szerint nem említette az énekesnőt, de tudva az előzményeket, egyértelmű, hogy Tóth Gabinak szúrta oda a mondatot. 

A Beszéljünk órákról című TikTokon korábban Tóth Gabival kapcsolatban jelent meg egy videó – írta meg a 168.hu. A TikTokon elemzett Rolex óra amit gyakran Tóth Gabi visel, elég nagy értékkel bír, pedig az énekesnő korábban azt nyilatkozta, hétköznapi életet él. Ezt bizonyítja egyik posztja melyben a bébiszitterek által kért óradíjakról beszélt. Ebben úgy fogalmazott, sokan azt gondolják, hogy a magyar előadók is az amerikai sztárok színvonalán élnek.

A tiktokos óraszakértő azonban mást mond, a Gabi csuklóján sokszor feltűnő óráról: egy Rolex Submarinerről van szó, méghozzá arany-acél változat, feketében. Ennek a listaára 14 600 euró, a piaci ára pedig valamivel 17 000 euró fölött van, ami annyit jelent, hogy megközelíti a hétmillió forintot.

Fluor Tominál itt telt be a pohár és véleményét nem is rejtette véka alá, leírta: ha tudta volna, hogy a kereszténység ilyen drága órával jár, akkor ő is jobban hitt volna Istenben.

A reakciókra sem kellett sokat várni, mivel Krausz Gábor, azaz Tóth Gabi férje egyből az énekesnő védelmére sietett. Az Instagram-oldalán a történetei között reagált az órás hírekre, méghozzá elég humoros módon. A séf csak annyit írt, hogy "Orra eladdo. Eredetti sájci orra, mer mán nem köll. Tizenhétteze ejuró."

Cimkék:
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés