Hirdetés

Figyelmeztetést küldött a Szerencsejáték Zrt., hatalmasat bukhat a Hatoslottó győztese

Nap Híre portré Nap Híre

Egy szerencsés magyar a tavaly november 12-én tartott sorsoláson 1 883 128 190 forintot nyert, mivel az összes számot eltalálta a hatoslottón, azonban a nyereményéért a mai napig nem jelenetkezett. A Szerencsejáték Zrt. most a honlapján adott ki egy figyelmeztetés, ami szerint pár nap múlva lejár a pénzfelvételi határideje a játékosnak.

Hamarosan lejár a 90 napos határideje a tavaly novemberi Hatoslottó sorsolás nyertesének – hívta fel rá a figyelmet honlapján a Szerencsejáték Zrt, amit az Index szúrt ki. A lap azt írja, a csaknem 2 milliárd forintos összeg a hatoslottó történetének harmadik legnagyobb főnyereménye, amit már csak február 10-ig vehet fel a nyertes.

Amennyiben a határidő lejárta után sem jelentkezik, úgy az összeg bekerül az úgynevezett fel nem vett nyeremények alapjába és visszakerül a játékosokhoz.

A tavalyi év 45. heti sorsolásán a 2, 9, 15, 26, 38, 43 számokkal nyerte valaki meg a mesés összeget.

A jelentkezéshez szükséges telefonszám a társaság honlapján, és a lottózókban is megtalálható – ismertette a Szerencsejáték Zrt. A telefonos egyeztetés után a lottótársaság meggyőződik arról, hogy valóban a nyertes van a vonal túloldalán. A beazonosítás a szelvényen szereplő információk alapján történik. A nyertessel ezután személyes is felveszik a kapcsolatot, ahol többek között megvizsgálják a szelvény érvényességét és eredetiségét. A kifizetési eljárás a sikeres beazonosítás után kezdődhet meg – tették hozzá.

Idén még senkinek nem sikerült eltalálnia a Hatoslottó nyerőszámait, így a február 4-én tartott sorsoláson a várható főnyeremény nettó összege 1 milliárd 600 millió forint lesz.

A naphire.hu korábban arról is írt, hogy felfedték a legszerencsésebb lottószámokat, amik nem jelentenek biztosítékot a főnyereményre, azonban ezeket a számokat gyakran kihúzzák a sorsolásokon. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés