Hirdetés

Felfedték a legszerencsésebb lottószámokat, akár Ön is milliárdokat nyerhet velük

Garai Kitti portré Garai Kitti

Nyilvánosságra hozták a leggyakrabban és legritkábban kisorsolt ausztrál lottószámokat, mielőtt kisorsolták volna az ausztrál történelem második legnagyobb lottónyereményének számait csütörtökön. A számok talán a magyaroknak is szerencsét hozhatnak, ugyanis az Ötös lottón már 5,35 milliárd forint lesz a tét, de már a négyesért is milliókat fizethetnek. 

Amikor ilyen hatalmas összeg halmozódik fel a lottón, sokszor még olyanok is vesznek egy-egy szelvényt, akik egyébként nem szoktak hetente ikszelni.

Az ausztrál The Lott most elárulta, mik a legszerencsésebb tippek, melyek a leggyakrabban kihúzott nyerőszámok. Szerintük a 17, 7, 11, 2, 3 és a 9 hozhat szerencsét. A legritkábban kihúzott számok az ausztrál lottón pedig a következők: 33, 15, 34, 31, 26 és az 1 – írja a New York Post.

Azt is elárulták, hogy leggyakrabban kihúzott Powerball-számok a 19 és a 2, míg a legritkábban kihúzott Powerball-számok a 14 és a 16. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek a számok sem jelentenek nagyobb valószínűséget a nyerésre.

A múlt héten bizonyára minden magyarnak kikerekedett a szeme az ötös lottó nyerőszámainak sorsolásán, ugyanis rendkívül furcsa számokat húztak ki. A múlt szombati nyerőszámok: 

  •  2 (kettő)
  •  32 (harminckettő)
  •  34 (harmincnégy)
  • 36 (harminchat)
  •  39 (harminckilenc)

Nos, azon meg sem lepődtünk, hogy telitalálatos szelvény nem lett, azonban az a durva fordulat állt elő, hogy rengeteg magyar milliomos született egy pillanat alatt, ugyanis négy számot 36 ember eltalált, így ők egyenként 1 901 800 forintot nyertek. Ezen a héten pedig már 5,35 milliárd forint lesz a tét, így minden tipp jól jöhet a számok behúzása előtt. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés